Фугувальна фреза, якій під силу будь-яке завдання

Щоб отримати бездоганний невидимий шов кромки, потрібно обробити її високоточним інструментом, абсолютно вільним від мікросколів та ідеально гострим.

Новим для «plus»-версії є те, що заміну різців може виконувати сам користувач фрези

ФРЕЗА ЗІ ЗМІННИМИ АЛМАЗНИМИ РІЗЦЯМИ ДЛЯ ВІЗУАЛЬНО НЕВИДИМОГО ШВА

На виставці „Holz-Handwerk“, що відбувалась у м. Нюрнберг (Німеччина), компанія LEUCO вперше представила фугувальну фрезу «SmartJointer plus» з алмазними різцями на алюмінієвому корпусі.

Новим для «plus»-версії є те, що заміну різців може виконувати сам користувач фрези, тоді як заміна різців для звичайного «SmartJointer» проводилась лише в сервісному центрі LEUCO.  
«Plus»-версія виготовляється із осьовим кутом 35° та використовується для обробки широкого спектру матеріалів на крайко-личкувальних верстатах Brandt і SCM.
Як додатковий «plus», клієнт отримує від LEUCO ножову голову, виготовлену із дотриманням найменших допусків, які дотримуються і при виготовленні голови з напаяними різцями.
Щоб отримати бездоганний невидимий шов кромки, потрібно обробити її високоточним інструментом, абсолютно вільним від мікросколів та ідеально гострим.

Інші новинки від LEUCO на виставці: компанія LEUCO продемонструвала не лише окремі алмазні фугувальні фрези з осьовим кутом 43° та 70°, що призначені для високоточної обробки найрізноманітніших плитних матеріалів.
Додатково були показані гідро- та HSK-системи кріплення, які забезпечують стабільну роботу інструмента і таким чином завжди гарантують високоякісний результат.  
Знайти найкраще і найефективніше рішення для клієнта і разом з клієнтом – саме таким бачить LEUCO своє основне завдання.

Команда  фахівців LEUCO, використовуючи свій величезний досвід, враховуючи технічні можливості клієнта та особливості оброблюваних матеріалів, знайде найоптимальніше інструментальне рішення для клієнта.

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ФУГУВАЛЬНІ ФРЕЗИ В ОНЛАЙН-КАТАЛОЗІ LEUCO:

→ SmartJointer plus із самостійно змінними алмазними різцями, LowNoise,осьовий кут 35°

→ SmartJointer зі змінними алмазними різцями, LowNoise,

осьовий кут 35°

→ Diamax, алмазні фрези з напаяними різцями,

осьовий кут 35°

→ Diarex, алмазні фрези з напаяними різцями, LowNoise,

осьовий кут 43°

→ LEUCO p-System, алмазні фрези з напаяними різцями,

осьовий кут 70°

→ Гідро- та HSK-системи кріплення інструменту