Маленька, але потужна!

Результат обробки «стандартними» циклями крайки ABS, PP та PVC

Циклі TwinBlade: високий глянець крайки PMMA

Новинка: Надзвичайно гладкий край без білої смуги – якісний результат «високо глянцевими стандартними циклями» матеріалів на основі ABS та PP

Принцип LEUCO TwinBlade: Першим кроком є зняття основного шару матеріалу, усунення нерівностей, які виникли після фрезерування. Другий крок складається зі зняття тонкого верхнього шару для досягнення високоглянцевої фінішної якості без білої смуги.

Три різні циклі для ідеальної поверхні будь-якого матеріалу – вибір за вами!

Після крайколичкування, вони додають останній штрих вашій заготовці – глянцеву поверхню. Будучи розміром всього в кілька міліметрів, ці маленькі інструменти незамінні для отримання бажаного вигляду заготовки! Зафіксована в спеціальних затискачах верстату, цикля TwinBlade знімає верхній шар матеріалу з допомогою лез, виготовлених з карбід вольфраму. А завдяки різним шліфувальним профілям обробляти можна заготовки найрізноманітніших форм. Так звані, багатопрофільні циклі застосовуються на шести відмінних профілях, але для цього необхідно мати спеціальний верстат.
 
1. Стандартні циклі для крайки ABS, PP та PVC
 
Ці циклі добре відомі клієнтам LEUCO. Вони є як однопрофільні, так і мультипрофільні, для різних типів верстатів. Вони найкраще підходять для фінішної обробки крайки облицювальних матеріалів на основі поліпропілену (PP), акрилонітрил-бутадієн-стиролу (ABS ) та полівінілхлориду (PVC).
 
2. LEUCO TwinBlade для крайки PMMA
 
LEUCO рекомендує циклі TwinBlade для фінішної обробки крайки PMMA з наданням їй високоглянцевого вигляду. Цей тип циклів – єдиний, яким можна обробляти акрилові матеріали, створюючи гладку та блискучу крайку. Для цього циклі знімають два тонких верхніх шари заготовки. Циклі TwinBlade доступні з налаштуваннями для верстатів Homag та IMA, які оснащені відповідними системами кріплення.
 
3. Відтепер лінійка циклів LEUCO доповнена високоглянцевими інструментами для матеріалів на основі ABS та PP зі стандартним кріпленням
 
Ці циклі знімають особливо тонкий шар матеріалу, прибирають всі нерівності, надають ідеальний глянцевий блиск і при цьому не залишають білої смуги. Додатковою технічною якістю цього інструмента є зменшене тертя. В свою чергу менше тертя призводить до зниження вібрації і допомагає сповільнити зношення лез. При обробці матеріалів на основі ABS та PP переваги циклів відображаються у відсутності білої смуги та підвищеному рівню глянцу заготовки. В майбутньому ці циклі будуть доступні для всіх типів верстатів. Зміна різних типів даних циклів є легшою для користувачів, адже вони не
потребують особливого кріплення.
 
Ця триступенева концепція дозволяє клієнтам підібрати ідеальний інструмент для бажаної фінішної обробки заготовки в залежності від своїх потреб.