Найкраще твориться в тиші – пили «NN-System»

       Який звук найбільше асоціюється з виробничим цехом деревообробного підприємства? Неприємний гучний шум, який виникає під час роботи. А можливо працівники цеху хотіли б творити під «Місячну сонату» Бетховена чи сперечатися з черговим гостем «Черного зеркала». Адже, якщо працювати в приємній обстановці, то і робота буде виконана набагато краще, а головне – робітники будуть задоволені.        LEUCO перейнялася проблемою людей, без яких жоден задум не вдалося б втілити в життя. Наша команда створила нову серію дискових пил, які майже не створюють шуму.
       Пили серії «NN-System» видають на неробочому ході шум в 6 дБ. А це означає, що вони працюють тихіше від звичайного домашнього порохотяга. Такого рівня вдалося досягти завдяки зміні геометрії міжзубних впадин.
       В умовах, які створюються з допомогою нової серії пил, працювати набагато приємніше. Варто зазначити також, що зменшення рівня звуку покращує роботу не лише морально, а й фізично, адже гучний шум шкодить слуховій системі працівників.
       Ці пилки – універсальний інструмент з точки зору якісного розкрою великого різноманіття матеріалів, з якими працюють на деревообробних і меблевих підприємствах. Вони легко впораються з пиломатеріалами, ЧМЗ з масивної деревини, клеєним щитом, фанерою, деревопохідними плитами з високоглянцевим покриттям, стільниковими плитами, плитами з акустичним покриттям, напівфабрикатами з деревних полімерних композитів та багато іншого. І все без зайвого шуму!
       Отож, якщо Ви хочете створити найкращі та найзручніші умови роботи в цеху, то дискові пили серії «NN-System» стануть просто незамінними.