Розмаїття матеріалів відкриває можливості

Обробка нових матеріалів - МИ ЗНАЄМО ЯК! 
 
Розмаїття та індивідуальність – тенденції, які нині охопили все наше суспільство.  Вже тривалий час ці тренди працюють і в обробній промисловості, так само, як і в меблевій та кухонній. Із цим розмаїттям зіткнулись і ми. Кінцевий споживач нині вимагає індивідуального підходу, наприклад можливості власної конфігурації меблів та кухонь, практичності їх використання в повсякденному житті та водночас вишуканого дизайну. Для обробки матеріалів це означає, що люди вже не використовують лише дерево!  
 
 Відтепер деревина слугує тільки як сировинний матеріал або поєднується з іншими матеріалами. На ринку з'являються конструкційні, високоглянцеві та Feelwood панелі, а також матеріали з додатковими функціями, наприклад, ті, на яких не залишається відбитків та магнітні дошки. Для того, щоб поєднати дизайн та функціональність, матеріали комбінуються. Так з'являються, зокрема, панелі з  поверхнею, на яких не залишається відбитків. А оскільки кожен з цих композиційних матеріалів виготовлений суто індивідуально, обробити ці матеріали зовсім нелегко. 
 
 LEUCO як виробник інструментів, працює над розширенням своїх ноу-хау для обробки цих нових матеріалів у тісній співпраці з їх виробниками та кінцевими споживачами. Наша мета – запропонувати користувачам доступне та економічно вигідне рішення зі стандартної лінійки інструментів! Саме тому LEUCO не тільки визначає найкращу геометрію різця, а також надає інформацію про ідеальну швидкість різання та подачу матеріалу. Вже зараз на веб-сайті LEUCO доступні для завантаження різні інструкції з обробки спеціально розроблених матеріалів. Різні стандартні інструменти LEUCO можуть  «розв'язати проблеми», які виникають при обробці вимогливих композитних матеріалів, з акцентом на якість та продуктивність. Відзначимо в цьому наші нові інструменти: пили Q-Cut, фрези DIAREX airFace та свердла Light. 
Оскільки кожен матеріал потребує індивідуального підходу в обробці, а їх різноманіття буде лише збільшуватися, LEUCO продовжуватиме проводити тестування нових матеріалів, рекомендуватиме підходящі інструменти або створюватиме нові. 
 
 Розмаїття матеріалів для LEUCO дає можливість продовжувати оптимізувати знання про інструменти та рішення. Це наш шанс вирізнитися серед конкурентів і створити для клієнтів щось абсолютно нове.
 
 
 Разом ми зможемо перетворити розмаїття матеріалів в можливості!