Заощаджуй час – обирай інструменти LEUCO онлайн

Заощаджуй час – обирай інструменти LEUCO онлайн
 
Обирай інструменти залежно від матеріалу, верстату чи інших особливостей
Інновації в сфері інструментів завжди захоплюють клієнтів, які хочуть працювати краще і з більшою економією. А коли знайти інформацію можна легко і швидко – це просто чудово. Тепер LEUCO має власний онлайн-каталог http://www.leuco.com/leuco/cms/RU/RU/leuco/web/products, який робить зручнішим пошук інструментів для деревообробки та меблевої індустрії.
 
Налаштовуйте фільтр відповідно до потреб
З усієї лінії інструментів LEUCO клієнти можуть з легкістю обрати ті, які підходять саме їм. Для цього потрібно просто скористатися фільтрами «Матеріал», «Верстат», «Характеристики» і «Назва інструменту». З кожною додатковою умовою пошуку вибір буде звужуватися все більше і більше. Наприклад, Ви маєте певний матеріал і Вам потрібен інструмент для його обробки, отож пошук слід почати саме з фільтру «Матеріал». Якщо після фільтрування, інструментів для вибору все одно забагато, Ви можете їх зменшити, уточнивши вид необхідного інструменту і точно вказавши його розмір.
 
Онлайн-каталог напрочуд гнучкий і зручний у використанні.
 
Новинка! Фільтр «Додатково»
Онлайн-каталог LEUCO пропонує цікаву інновацію, яка дозоляє фільтрувати інструменти відповідно до додаткових особливостей обробки.
Клієнт може обрати матеріал і інструмент, а потім обрати додаткові операції, такі як обробка масивної деревини, обробка на верстатах ЧПУ, обробка на верстатах прохідного типу (форматні і крайколичкувальні), підлогові покриття (ламінат/ паркет/ LVT). Таким чином можна більше і більше звужувати кількість необхідних інструментів.
 
Порівняння опцій
Функція «Порівняння» показує особливості обраних інструментів одночасно, дозволяючи їх порівняти і обрати найкращий. Навіть коли замовлення вже в процесі оформлення, можна повернутися до функції демонстрації його характеристик.