Фреза для нарізки мінішипа LEUCO HS SOLID 34

Фреза для нарізки мінішипа оснащена новим ріжучим матеріалом "HS Solid 34", перевагами якого стають очевидні при обробці деревини низької якості
Шипорізне з'єднання з висотою шипів в 6 мм
Нова шипорізна високопродуктивна міні-фреза LEUCO: короткі шипи при високих швидкостях подачі
Розроблена LEUCO нова високопродуктивна швидкоріжуча сталь "HS Solid 34" послужила основою нового покоління фрез для нарізки мінішипа, поєднавши дві ключові характеристики: високу стійкість до зношування і міцність при ударних навантаженнях. При обробці деревини низької якості з підвищеним ризиком поломки зубів HS Solid 34 зарекомендував себе як найбільш міцний і надійний ріжучий матеріал. Більш того, фрези оснащені цією швидкорізальною сталлю відрізняються своєю економічністю, тому що вся зона заточування може бути використана.
HS Solid 34 показала свою перевагу також перед різцями зі швидкорізальної сталі зі спеціальним покриттям. Хоча покриття дає надтверду поверхню, в процесі його нанесення несучий ріжучий матеріал піддається термічній обробці з ефектом гартування, що знижує його міцність і стійкість до ударних навантажень
 
Високопродуктивна фреза для зрощування на мінішип
Короткі шипи довжиною від 6/7 мм
Максимальний вихід матеріалу - це наріжний камінь ефективності деревообробки. Саме у виробництві меблевих і віконних заготовок оптимізація і економія при розкрої, зрощуванні і згуртовуванні ламелей є головним чинником підвищення прибутку. Наступним пунктом є продуктивність обладнання, що застосовується. Досягається це за рахунок збільшення числа тактів, подачі і оборотів.
Нова фреза для зрощування на міні-шип довжиною 6/7 мм з підвищеною кількістю різців задовольняє обом цим вимогам: коротші шипи добре себе проявляють на широких з'єднаннях коротких заготовок з подачею до 52 м / хв. При цьому кількість обертів і якість шипів відповідає обробці фрезами з меншою кількістю різців.
Інформація до роздумів: Матеріал різця: високопродуктивна швидкоріжуча сталь HS.
Биття: 5 мкм при високоточному виготовленні корпусу фрези.
Переваги:при однаковій частоті обертів і якості шипів, можна працювати на збільшеній вдвічі швидкості подачі.
Проблеми з обробкою коротких заготовок зменшуються.
Зниження ймовірності виривів при виході фрези з заготовки.
 
Нові фрези для зрощування на мінішип і їх програма
Новітні шипорізні фрези виключають пошкодження зубців міні-шипів!
Розробка нових фрез для зрощення на мінішип з використанням поліуретанового (PUR) клею-розплаву істотно поповнило спектр нового інструмента, що включає в себе так само шипорізні ножові головки зі змінними ножами з високопродуктивної швидкорізальної сталі HSS і шипорізні блокові фрези зі спеціальним покриттям. Програма виготовлення шипорізних фрез для зрощення за допомогою PUR-клею включає в себе: Оснащений HSS інструмент для створення мінішипа по довжині на верстатах без торцювання. Головною перевагою даних фрез є бічний кут кожного конкретного зубця мінішипа. Він більш плоский, ніж той, який формується звичайними шипорізними фрезами і краще підходить для подальшого склеювання PUR-клеем.Особливістю шипорізної ножової головки є її виконання, що дозволяє застосовувати змінні ножі HSS. З іншого боку, в ній можуть встановлюватися й інші найбільш ходові ножі, що не вимагає якоїсь їх спеціальної конструкції. Шипорізні фрези для обробки деревини м'яких і твердих порід поставляються за запитами замовників і з покриттям LEUCO Topcoat, що підвищує їх довговічність до 3 разів. Новинкою також стали і блокові HSS фрези з покритими LEUCO Topcoat, що, як зазначалося вище, підвищує їх довговічність до 3 разів. Це покриття знижує зусилля різання і, відповідно, зменшує ймовірність поломки ріжучої грані. Крім того, Topcoat дуже довговічний і піддається заточенню. Якість при виробництві шипорізних фрез вважається одним з найважливіших факторів для досягнення надійного і точного з'єднання на мінішип. Надійна напайка зубів, шліфування до точності в мікрометровому діапазоні, прецизійне балансування, якісне технічне обслуговування і know- how заточування - ось кілька критеріїв, на які можуть повністю розраховувати замовники компанії LEUCO, набуваючи нових фрез для зрощування на міні-шип.