Нові серії дискових пил для форматного розкрою із твердосплавними різцями

U-Cut

Q-Cut

U-Cut speed

U-Cut max

Q-Cut G5

Ми розробили нові лінійки пил на заміну вже відомих UniCut, SpeedCut та FinishCut.

Чим вони відрізняються від попередніх серій дискових пил?

Їх особливість – краща якість різання та довший, ніж в попередників, термін експлуатації ріжучої грані. Ці лінійки були оптимізовані: ми залишили дві серії пил замість трьох, щоб полегшити Вам вибір.

Мене звати U-Cut або Universal-Cut

Моя серія найкраще підходить для типових операцій з форматування. Ми – найкращий вибір для різання матеріалів з покриттям, якщо для Вас важливо мати максимальний термін життя ріжучої грані. Наші леза мають твердосплавні різці з найновішого ріжучого матеріалу «HL Board 04 plus». Моя серія складається з чотирьох моделей:

  • U-Cut TR-F: покращена універсальна дискова пила для використання на деревообробних верстатах.
  • U-Cut max: підвищений термін експлуатації ріжучої грані завдяки збільшеному розміру зуба. Дискові пили можуть заточуватися до п’яти разів більше, ніж зазвичай.
  • U-Cut speed: для високопродуктивних систем з високою пропускною спроможністю, для дискових пил діаметром від 520 мм з відповідною кількістю зубів і міцним корпусом.
  • U-Cut WS: для розрізання шпонованих, дерев’яних матеріалів, фанерних дошок та ДСП.

Мене звати Q-Cut або Quality-Cut

Моя серія – результат творення повністю нової системи. Ми найкраще підходимо для операцій фінішного різання на розкрійних верстатах. Абсолютно новий корпус інструменту відзначається зменшеною вібрацією, що дозволяє йому працювати дуже плавно. Високоякісний корпус інструменту поєднується з новим високопродуктивним ріжучим матеріалом «HL Board 04 plus», а зуб має покращену геометрію типів G5 та G6. Загалом, цей набір характеристик дозволяє нам досягати безпрецедентно великого терміну експлуатації ріжучої грані на ринку фінішної обробки. Скористайтеся перевагами нашої три-модельної лінійки:

  • Q-Cut G6: для фінішної якості різання з діаметром від 280мм до 520мм.
  • Q-Cut G6 nn-System: якщо має значення не тільки якість різання, але й мінімізація шуму.
  • Q-Cut G5: для фінішної обробки фанери, шпонованих, дерев’яних матеріалів, панелей з крихким покриттям та легких панелей.