Затискні системи LEUCO для верстатів WEEKE BHX

Адаптери для WEEKE серії BHX: комплект 1
Адаптери для WEEKE серії BHX: комплект 2
Адаптери з інструментом в BHX

УНІВЕРСАЛЬНА ШВИДКА ФІКСАЦІЯ ІНСТРУМЕНТІВ З ХВОСТОВИКАМИ НЕВЕЛИКИХ ДІАМЕТРІВ.

 

LEUCO пропонує спеціальні адаптери для фіксації на шпинделях з гідрозажимом для верстатів Weeke серії BHX.
Багато користувачів верстатів WEEKE серії BHX використовують для різних завдань обробки інструмент не тільки хвостовик діаметром 25 мм, а й інструмент з хвостовиком менших діаметрів. Особливо для верстатів серії BHX з ручною зміною інструменту редукційні перехідники дають користувачам можливість полегшити фіксацію інструменту з маленькими діаметрами хвостовика.

Кінцеві інструменти фіксуються в перехідники, розроблені спеціально для гідрозатискної системи фрезерних шпинделів BHX. Фіксування відбувається за допомогою високоточних затискних цанг для обраних діаметрів хвостовиків від 1 до 16 мм. Оригінальна, розташована всередині гайка,яка фіксує та забезпечує стабільну і точну фіксацію. Дана конструкція зводить до мінімуму висоту перехідника в зборі, що дозволяє монтувати інструмент більшої довжини для фрезерування.

Два стартових набори різної комплектації:

Комплект 1 включає поряд з монтажним блоком і відповідними фіксуючими ключами також три перехідника з затискними цангами для діаметрів 8, 10 і 12 мм. З комплектом 2 користувач отримує п'ять перехідників з затискними цангами для хвостовиків діаметрами 6, 8, 10, 12 і 16 мм.

Фіксуючі перехідники дозволяють проводити попередньо індивідуальну настройку інструменту поза верстатом, тим самим дозволяють економити час при зміні інструменту.