Jochen SCHMÜSER перейшла на пили DP з покриттям від LEUCO

Клаус Мюллер (ліворуч) та Ярек Мусіал старшими першими користувачами пил з покриттям. Вони задоволені довгим терміном життя різців та досить низьким рівнем шуму. 

LEUCO відтепер пропонує алмазні дискові пили для розкрою зі спеціальним захисним покриттям. Це гарантує значно довше життя різців. 

Це цікаво всім, хто працює з невкритими, вкритими або волокнистими панелями на дерев'яній основі. Jochen SCMÜSER  в Голленштедті вважає це покриття суперовим навіть при роботі з HPL. 

"Ми використовуємо ці пили впродовж останніх трьох років. Вони працюють на 50 відсотків довше, ніж інші подібні алмазні пили. Вони також забезпечують надзвичайно хорошу якість різу, що відзначив керівник виробництва Jochen SCMÜSER Клаус Мюллер. Приміром, компанія ріже HPL на трьох горизонтальних розкрійних центрах до точних розмірів для оптової торгівлі. Сфери застосування стійких до зовнішніх впливів секцій включають облицювання фасадів, приватних балконів та створення стільниць. Розрізання HPL матеріалів - доволі складне завдання. Переваги покриття допомагають людям, які обробляють інші матеріали, приміром ламіновані або волокнисті панелі. LEUCO створила лінійку дискових пил з покриттям, що охоплює всі сфери.

Багато переваг

Всі користувачі можуть отримати багато переваг від алмазних дискових пил з покриттям. Ці переваги включають надзвичайно довгий термін служби різців, фінішну якість різання та тиху роботу. Захисне покриття на алмазі істотно розширює вже й без того довгий термін служби пил та покращує їхню продуктивність на лінійний метр ще на 50 відсотків. Різ пили з покриттям чистий та не гофрований. Пила працює дуже плавно, а користувачі відчувають переваги більшої потужності та якості різання. Ці переваги зберігаються протягом усього терміну служби інструменту.

Відсутність налипання

Кожен, хто має справу з HPL, отримує ще одну перевагу: шар покриття інструменту запобігає можливому налипанню смоли. За пиляння іншими пилами, смола в панелях HPL може розплавлятися і налипати на пилу. Це призводить до необхідності часто змінювати інструмент. Крім того, пилу потрібно відправляти на чистку або повторне заточування. Спеціаліст компанії Jochen SCHMÜSER знайшов розв'язання цієї проблеми: "Раніше ми використовували твердосплавні та алмазні пили. Ми зіткнулися із налипанням смоли на пилу, що викликало дроблення. Однак нам потрібна дуже гарна якість. Тому ми почали шукати щось краще. Завдяки цим пилам з покриттям, ми отримали саме те, що нам потрібно", - пояснює Клаус Мюллер.

Приємна тиша під час експлуатації

Всі ці пили мають ще одну перевагу: вони приємно тихо працюють. Цього вдалося досягти завдяки лазерним орнаментам, розташованими в спеціальній послідовності, які забезпечують зниження вібрації. Крім цього, ці орнаменти мають спеціальне наповнення, яке також впливає на зниження вібрації на корпусі пили. Jochen SCHMÜSER використовує пили діаметром 350 мм. "Тепер на виробництві значно тихіше, ніж було раніше", - відзначає Клаус Мюллер. Оператор, який щодня працює за верстатом, також виграє від цього. Jochen SCHMÜSER дійсно цінує ці численні переваги і настільки переконана в якості, що використовує лише пили DP з покриттям для обробки HPL.